Nederlands | Engels

 

PetraPolane.nl

Ben je op zoek naar een illustrator of vormgever? Ben je nog zoekend naar de invulling van een project of concept. Neem dan gerust contact met mij op. Ik denk graag met je mee en wie weet ontstaat er een mooie samenwerking.


 Over mij en mijn werk

Als ik om mij heen kijk zie ik licht, schaduw, kleur, structuur, vorm … heel veel onderdelen die samen een beeld vormen. Een grote inspiratiebron waaruit ik kan spitten. Dan denk ik: wat ga ik met al deze ideeën doen? Welke elementen kies ik om te gebruiken?  Ja, dan merk ik al heel gauw dat de volgende vraag is: wat wil ik vertellen?  En voor wie maak ik het? De antwoorden op deze vragen zijn mijn focus gedurende het proces van vorming en uitwerking. Met mijn kennis kan ik in één beeld een verhaal of emotie overbrengen aan de betreffende ontvanger.

Ik heb de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan. Een aantal van de projecten waar ik aan heb meegewerkt zijn:

·        De televisieserie Dip & Dap: een animatieserie die 8 jaar op de nederlandse televisie te zien was en waarvan Aart Staartjes de voice-over insprak. Ik heb hiervoor verschillende taken in het productieproces vervuld.

·        E-learning: met de rol als productieleider, artdirector en vormgever heb ik meer dan 200 e-learning video’s geproduceerd voor de lesprogramma’s over Export, Keukenassistent, Nederlands/Arabisch en VCA.

·        Als illustrator maak ik bookcovers voor uitgeverij Quasis.

·        Mijn laatste project was voor een VN-organisatie waarvoor ik meer dan 100 Illustraties heb gemaakt. Dit lesprogramma wordt wereldwijd gegeven aan jongeren die een rol hebben in vakbonden.

Ik kijk ernaar uit om aan meer nieuwe en leuke projecten te werken. Heb jij nog een leuke uitdaging voor mij? Ik ben benieuwd.

Vriendelijke groeten

Petra Polane – Loijenga


Vriendelijke groeten,
Petra Polane - Loijenga

Contact

Email:         info@petrapolane.nl
Telefoon:    071- 5722492

Aangesloten bij: